Dražba nemovitostí

Jak nepřijít v exekuci o střechu nad hlavou

Půjčka, půjčka a zase další půjčka. Tak začínají finanční problémy, které zpravidla končí exekucí a dražbou majetku. Pokud jste se dostali do této situace a nechcete přijít o nemovitost, je výkup nemovitostí bez nutnosti stěhování řešením.

Mám zájem »

Když půjčky přerostou přes hlavu

Půjčky jsou dnes běžnou součástí života. Rychlé a téměř bezproblémové vyřízení úvěru napomáhá snadnému pořízení nového automobilu, nemovitosti, dovolené či vybavení domácnosti. Pokud jste na splácení dva, tak se dá vše krásně zvládnout. Co se však stane, když jeden z vás přijde o práci nebo nedej bože vážně onemocní? Narůstající tlak ze splacení jedné půjčky vyřešíte další půjčkou a situace se pomalu stává neúnosnou. Léčebné výdaje a pokrytí běžných nákladů na vedení domácnosti je čím dál těžší ukočírovat.

Řešte svou situaci včas

Zkuste svou situaci zavčasu vyřešit. Dohodněte si splátkový kalendář nebo zažádejte o refinancování vašeho úvěru. Každá z těchto možností může odvrátit hrozbu dražby vaší nemovitosti nebo nařízení exekučních srážek na vaši mzdu, kdy si budete moct ponechat pouze životní minimum.

Neprodávejte svou nemovitost v dražbě za minimum!

Pokud je na vaši nemovitost uvalena exekuce, vy už máte velice málo času sehnat potřebnou hotovost na splacení vašich dluhů. Na banku se bohužel obrátit nemůžete, protože, ve většině případů, bude vaše žádost o hypoteční úvěr zamítnuta. Několik měsíců po vyhlášení exekuce začíná dražba. Odhadnutá cena nemovitosti bývá z pravidla nižší, než je její tržní cena a kupci chytře čekají na to, až nabídka spadne ještě níž. Pokud se nemovitost neprodá v prvním kole dražby, proces se opakuje, ale tentokrát s nižší vyvolávací cenou. Musíme podotknout, že nemovitost se v dražbě vždy prodá, je jen otázkou, jak nízká její cena bude.

Jak nepřijít v dražbě o nemovitost?

Naštěstí existuje cesta, jak se z této nepříjemné situace dostat ven. Naše společnost vykupuje nemovitosti s exekucí. Probereme s vámi nastalou situaci a po dohodě budeme jednat vaším jménem se všemi institucemi, kterým dlužíte. Díky tomuto postupu se vyhnete veřejné dražbě a zároveň nebude platit vysoké odměny exekutorovi, který by dražbu nemovitosti řídil.

Klientovi se snažíme nabídnout nejvyšší možnou cenu. Už několik dní poté si můžete nechat vyplatit zálohu. Čeká vás nový začátek bez dluhů a na místě, které nemusíte opouštět. Můžete zůstat bydlet doma a budete platit pouze dohodnuté nájemné. Kontaktujte nás a změňte svou finanční situaci ještě dnes.

VÝKUP
NEMOVITOSTÍ

Necháme vás v nemovitosti bydlet nadále
nebo vykoupíme vaší nemovitost za co nejvyšší možnou cenu.

Rychlé a seriózní jednání.

Mám zájem